NYHETER

Gårdsutsalg

26.05.2023

Vi minner om at vi IKKE lenger har fredagsåpent gårdsutsalg på Kirkøy. Men ingen grunn til fortvilelse av den grunn - alle våre varer kan kjøpes og pantes hos Bunnpris på Asmaløy. For komplett forhandlerliste, se Forhandlere .

I skrivende stund rigger vi oss til på årets Ølfestival på Båthuset Scene i Fredrikstad. To dager med øl og hygge venter - og vi håper du stikker innom for en smak og en trivelig ølprat.

Vi slår et slag for miljøet! De gamle papiretikettene på boksene våre er historie. Fra nå av kommer de med digitalt print.

Kofoedbryggeriet AS får ny eier fra 2 januar 2023 og går inn i et nytt kapittel med storsatsing og helt nytt bygg på Vesterøy. Ny eier er Petter A Olsen Holding AS. Nytt bygg er ikke helt ferdig og forventet innflytting i det nye bygget er 1.4.23. Frem til dette vil fremdeles produksjon foregå i eksisterende lokaler på Kirkeøy.

Tiden har kommet for å drikke jul. Dette er sesongen der et virrvarr av kristne og hedenske tradisjoner utgjør julefeiring. Juleølet er en naturlig del av høytidsritualene, helt siden norrøn tid.

Øl i boks!

06.05.2021

I dag har vi hatt besøk av Heidrun's Mobile Tapperi som har hjulpet oss med å bokse pallevis av 0,33 L med Hvaler Pils og Skjærgårdsøl.