Historien om oss

KOFOEDBRYGGERIET AS

Kofoedbryggeriet er et gårdsbryggeri lokalisert på Kirkøy på idylliske Hvaler. Vi åpnet dørene i 2011 og har forsynt tusenvis av fornøyde kunder opp igjennom årene med lokalprodusert forfriskende øl. 

Hver fredag, året rundt, holder vi åpent for utsalg mellom kl. 10-18. Velkommen innom!

26 års brygge-erfaring

Historien om Kofoedbryggeriet startet på kjøkkenet i år 2000 hjemme hos Tom og Elly-Ann Kofoed da de begynte å brygge øl i det små. Med årene vokste interessen og kapasiteten økte gradvis frem til dagens volum.

Tom, som har en bakgrunn innenfor automatisering, bygget med årene opp en imponerende maskinpark med robot-plukkarm og automatisk fylling av flasker.
  
I juni 2011 åpnet vi offisielt dørene til Kofoedbryggeriet. Våre to første øltyper var «Hvaler Pils» og «Mørk». Disse er fortsatt med den dag i dag i sortimentet og blir etterspurt av kunder fra nært og fjernt.

Etter hvert som ryktet om et godt øl spredte seg vokste bryggeriet i størrelse.

I begynnelsen av 2020 inngikk Kofoedbryggeriet et samarbeid med Tom og Inger Olsen. Tom O. har vært en ivrig hobbybrygger siden 2014 ved siden av jobben som brannmann i Fredrikstad. Sammen drar vi fire Kofoedbryggeriet AS videre, Tom og Tom ved kjelene, Elly-Ann i utsalget og Inger ved det administrative.

FOTOGALLERI